How BIM is your
dream?

How
BIM
is your dream?

BIM- Samordning

Från oss får ni BIM- samordning som en komplett tjänst. Vi styr era modeller från början till slut på ett pålitligt och optimalt sätt. Ni får tillgång till en BIM-samordnare när helst ni önskar och är i behov av en expert. Att styra projekt är vår expertis och därför erbjuder vi fast pris på BIM- samordning. Bekanta er med våra tjänster för BIM- samordning och be om en offert.

Konsultering

Vi har ett brett sortiment av konsulttjänster och gedigen erfarenhet av att genomföra och driva byggprojekt kostnadseffektivt och på optimalast möjliga sätt. Vi är ledande i Norden inom BIM- strategi och tidsplanering och -koordinering. Till vår expertis hör även entrepenadstvister. Ingen utmaning är för stor och inget projekt är för svårt för oss. Vi sammansätter alltid ett team och skräddarsyr en lösning för just era behov.

Kostnadskalkyl

Vi erbjuder komplett kostnadskalkylservice från tidiga skeden ända fram till produktion. Våra systematiska processer ligger som grund för genomförandet av projekt på ett optimalt sätt. BIM- samordningen drivs från kalkyl- och produktionsperspektiv. Vi använder oss av den nyaste tekniken, men det är vårt exceptionella kunnande och vår långa erfarenhet som är grundstenen för allt vi gör, vilket ger oss en klar fördel till våra konkurrenter.

Byggnadsekonomi Ab

Yli 300
tietomalliprojektia

Tekla BIM awards 1. Sija
2014 & 2017

n. 3000 rakennusalan
ammattilaista koulutettu

Över 300
modellbaserade projekt

1:a Plats i Tekla BIM awards
2014 & 2017

Smartare BIM. Bäst i test

Om oss

Vi strävar efter effektivitet, optimering av resurser och ständig utveckling i all vår verksamhet. Vi vågar lova att vi är bäst i Norden på det vi gör.

Vi har gedigen erfarenhet och över 300 lyckade och genomförda BIM- projekt i bagaget. Vi erbjuder BIM- samordning, kostnadskalkyltjänster, konsultering, tidsplaneringstjänster och entrepenadstvists- konsultering på expertnivå och med stort engagemang. Vår repertoar av genomförda projekt är mångsidig och imponerande och till den hör kontorsbyggnader, bostadsprojekt, köpcentrum, sjukhus, arenor, hamnar och krävande saneringar. Inget projekt är för stort eller svårt för oss. Vi antar utmaningen!

Från oss får ni ett team med experter och skräddarsydda tjänster och lösningar för just era behov, i projektets alla skeden. Vårt koncept har visat sin styrka gång efter annan, vilket våra nöjda kunder kan intyga.

Som bevis på vår passion och expertis kan vi stoltsera med fina meriter och vinster i den anrika tävlingen Tekla BIM Awards, 2014 (Global) och 2017 (Finland och Baltikum).

Tag kontakt när ni är i behov av smartare BIM och stöd och effektivering i era projekt och inom processutveckling. infobyggnadsekonomi.se

BIM- SAMORDNING

Hur skulle det vara om ni inte behövde bekymra er över BIM- modellens funktionalitet eller resursernas tillräcklighet? Vi erbjuder BIM- samordning som en komplett tjänst vilket medför effektiverad resursanvändning samt att fokus kan läggas på enbart för projektet relevanta arbetsmoment. Vi erbjudet BIM- samordning antingen som en tjänst till fast pris eller skräddarsyr en lösning för just era behov. Ni får enkelt tillgång till en BIM- samordnare i de optimalaste skedena av projektet och slipper rekrytera egen personal. Bekanta er med våra BIM- samordningstjänster och tag kontakt. info@byggnadsekonomi.se

Vi har flera års erfarenhet av att driva projekt på distans för ökad produktivitet – för alla parter.

KONSULTERING

Alla projekt inom utsatt tid och inom budget! Vi har mångårig erfarenhet av att driva olika typer av projekt. Vi erbjuder ett brett och heltäckande koncept av konsulttjänster inom strategisk styrning av byggprojekt inom alla områden. Vi behärskar den nyaste tekniken och ni får nyttan av 3D-, 4D- och 5D- modellering till ert förfogande, men den största nyttan för våra kunder ligger i vårt expertkunnande, vår långa erfarenhet och våra unika processer. Tag kontakt och berätta för oss hur vi kan hjälpa er på bästa sätt eller berätta om era utmaningar så tar vi fram en lösning som passar just er. info@byggnadsekonomi.se

KOSTNADSKALKYL

Vi erbjuder komplett kalkylservice och har ett heltäckande tjänstekoncept inom kostnadskalkyl. Vi har effektiverat vårt arbete och kan maxa kostnadseffektiviteten tack vare de unika processer vi utvecklat. Vi behärskar ett projekts hela livscykel, från tidiga skeden ända fram till produktion. Som kund kan ni försäkra er om att ni får bästa möjliga resultat för just ert projekt.

BIM- koordineringen vi erbjuder drivs alltid från kalkyl- och produktionsperspektiv vilket har enorma fördelar och modelleringen styrs upp från den första skissen för att stödja samtliga därpå följande arbetsskeden och processer. Det medför effektiverad resursanvändning och fokus kan läggas på enbart för projektet relevanta arbetsmoment. Detta har visat sig vara ett vinnande koncept, inte minst tack vare vårt erfarna och kunniga expertteam. För offert och mer information om våra kostnadskalkyltjänster vänligen kontakta: info@byggnadsekonomi.se

Följ oss på våra sociala medier

Our website uses cookies for the best user experience. By continuing to use the site you agree to the use of cookies. Read more