byggnadsekonomi-ar-foretaget-medByggnadsekonomi är  företaget med:

brett kunnande, de smartaste lösningarna och 30 års erfarenhet kombinerat med den vassaste och nyaste tekniken på marknaden och ett unikt tjänstekoncept.

Byggnadsekonomi har identifierat de centrala problemområdena inom produktionsstyrning för byggindustrin och tagit fram ett heltäckande koncept som gör det möjligt att styra projekten på alla plan. Vi levererar korrekt resultat, inom utsatt tid och i det format våra kunder önskar. Genom kompetensöverföring kan våra kunder utveckla sina egna processer inom 3D och BIM.

Byggnadsekonomi rekryterar

Kalkylingenjör/ Kalkylator, Sollentuna

Vill du jobba med spännande projekt, med den senaste tekniken och vara med i hela processen från start till slut? Är du trött på gamla arbetssätt såsom mätbord och skalstockar?

Byggnadsekonomi jobbar med kalkyl kombinerat med gedigna kunskaper inom BIM/3D-världen sen 2010. Idag jobbar vi i framkant med spännande beställare där tekniken och erfarna medarbetare alltid är i fokus. Skicka in er ansökan idag då vi gör urval löpande.
 
Läs mer i bilaga eller via extern annons.
 
Anmäl intresse genom att antingen ansöka genom länken ovan eller genom att skicka en e-post till info@byggnadsekonomi.se.

Kostnadskalkyl

-    Komplett kalkylservice
-    Budgetering i tidiga skeden
-    ÄTA- och PM- hantering

Läs mer »

3D Modellering

-    3D Modellering
-    Visualisering
-    Byggplatsplanering

Läs mer »

Konsultering

-    Projekteringsledning
-    Ekonomistyrning
-    Tidplanering

Läs mer »

  • BE_logo_rgb
  • kuva 1a
  • kuva 1b
  • kuva 1c

info@byggnadsekonomi.se
fornamn.efternamn(at)
byggnadsekonomi.se